Wednesday, May 5, 2010

Bla-Bla..

Salam..

1. Saya tidak pasti kenapa blog saya ni orang ramai tidak boleh meninggalkan komen..

2. Minggu ini merupakan minggu yang penuh dengan tugas..semalam dan hari ini, saya melakukan lawatan ke 10 buah syarikat usahawan bumiputera yang berpotensi untuk diterapkan amalan 5'S kepada syarikat mereka..

3. Jumaat, Sabtu dan Ahad pula, Saya terlibat dalam Kursus Asas Pemasaran di Pengkalan Hulu, Perak Darul Ridzuan..

4. Dan yang terakhir, tolong doakan saya supaya impian saya nak ke Manchester diperkenankan oleh-Nya..

Sekian..

Wallahua'lam..

5 comments:

Shazrina said...

bersungguh2 betul ye nk ke manchester

Afifi Hafiz said...

itu impian saya shaz...;) tolong2la doa yea..

Shazrina said...

oh anyway, mcm boleh je post comment di sini:D problem 1 tu mcm dah diselesaikan.

Afifi Hafiz said...

alhamdulillah..;) saya tak tahu mcm mana leh post...sebab sebelum2 ni tetiba tak leh..tp,tolong doakan sy supaya saya dapat g sane...insyaALLAH...

wawa said...

5s..wahhh kami pon belom laksanakan 5s betoi2...